Velkommen til vores lille plet af Paradis!

Her i det allersydligste af Italien, i Puglien, har vi fundet det Italien vi elsker.
De gamle oliventræer, det smukke landskab, den gode mad og det altid varme og solrige vejr.

Her ønsker vi jer velkommen i vores dejlige landsted TERRA e MARE i fint restaurerede hundrede år gamle trulli- og lamia-bygninger, som ligger i nærheden af Cisternino, Ostuni, og lufthavnene i Bari og Brindisi.

 

Lima01.jpg

Trullier

Vores dejlige landsted TERRA e MARE er i fint restaurerede hundrede år gamle trulli- og lamia-bygninger,

Terra e mare 

Vores landsted har 6 dejlige værelser med bad, swimmingpool og ligger midt i de smukkeste olivenlunde midt mellem Cisternino og Ostunii det der hedder Valle D'Itria (Itria dalen) 

Puglia

Vi er omgivet af smukke olivenlunde i et bakket landskab. I ro og fred på landet, men ikke langt fra skønne byer og lækre strande.

Hvad er en trullo?

 

En trullo er en helt unik og charmerende hustype. Den består udelukkende af rå sten, der er hugget ud af den lokale undergrund med primitivt værktøj og dernæst lagt oven på hinanden uden brug af nogen form for bindemiddel. De gamle mure kan være helt op til en meter tykke og krones af et karakteristisk kegleformet tag, der består af tynde stenplader lagt i et smukt cirkelformet mønster. Takket være denne struktur holder trullo’en sig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Vores ejendom består af trulli og lamie, en anden typisk bygning for området. Disse enkle, særprægede bygninger er blevet nænsomt restaureret og går helt naturligt op i en højere enhed med de omkringliggende sølvgrønne oliventræer, den røde jord og swimming poolens azurblå vandspejl.

 

 

 

Hej!

 

I Cisternino har vi fundet det Italien, som vi alle sammen drømmer om. Solen, havet og jorden har fået os til at bryde op fra en hektisk hverdag i storbyen og bosætte os på en egn medlange og stolte traditioner. Her er der god tid og enkel velsmagende mad. Og her forener vi på bedste vis vores kompetencer og udlever vores fælles drøm om et helstøbt liv.

 


Katrine, Giuliano & Isabella (og vores 2 katte Robin Hood og Mario Ballotelli,  og Clea vores lille hund)

 
 
919.JPG

Landstedet

Værelserne

Området

 
 
 

Terra e Mare ligger omgivet af vinmarker og århundredegamle oliventræer i det storslåede bakkede landskab mellem Ostuni og Cisternino.


Find vej:

Med fly:
Brindisi Lufthavn (50 km), Bari Lufthavn (80 km)

Med bil:
Gps koordinater
N:40.72588°
E:17.46825°

I bil fra Brindisi; tag hovedvejS 379 mod Bari og kør fra ved Villanova Ostuni. Fortsæt 7 km mod Ostuni, kør gennem byen mod Cisternino (vej SP 17) og yderligere 7,5 km videre til Casalini. Drej til venstre ad Via Giovanni XXIII. Efter 1,5 km finder i indgangen til B&B Terra e Mare på jeres venstre hånd.

I bil fra Bari; tag hovedvej S 379 mod Brindisi, kør fra ved Cisternino Stazione og fortsæt 12 km mod Cisternino. Ved ankomst til Cisternino køres mod Ostuni. I Casalini drejes til højre ad Via Giovanni XXIII. Efter 1,5 km finder i indgangen til B&B Terra e Mare på jeres venstre hånd.

I bil fra Taranto; tag hovedvej S 172 til Martina Franca. Fortsæt 10 km til Cisternino og kør videremod Ostuni. I Casalini drejes til højre ad Via Giovanni XXIII. Efter 1,5 km finder i indgangen til B&B Terra e Mare på jeres venstre hånd.

Kort på Google: Click here

 

TERRA e MARE|  Contrada Zaccano 5b |  72014 Cisternino (BR)  |  Italia   |  +39 3661993828   |   Mail@infoterraemare.it.

Name *
Name